Sanotaan, että on parempi olla pienemmän toimiston iso asiakas kuin ison toimiston pieni asiakas. Pienemmässä toimistossa juoksevat kulut ovat pienempiä ja byrokratian kahleet kevyempiä. Nordic Law tarjoaa asiakkailleen juridisia asiantuntijapalveluita monipuolisesti liikejuridiikan eri osa-alueilla.

Me olemme olemassa muuttaaksemme tietomme asiakkaidemme hyödyksi

Toimistomme perustettiin jo 1970-luvulla, jonka myötä toimistomme on kiistatta tullut olennaiseksi osaksi suomalaista oikeuskulttuuria. Tämän myötä olemme myös hyvin ylpeitä vahvasta ja perinteikkäästä ammattitaidostamme, jonka myötä olemme oppineet tunnistamaan kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet, jolloin toimimme myös sen mukaisesti.

Niin pienet ja keskisuuret kuin suuremmatkin yritykset, jotka arvostavat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palvelua, jossa asiakas ja asiakkaan tarpeet ovat aina keskiössä, viihtyvät takuuvarmasti meillä. Tiettyä toimeksiantoa hoitaa aina asiaan parhaiten perehtynyt juristimme ja jokaista toimeksiantoa valvoo vastuullinen osakas. Avustavana henkilökuntana toimii oikeustieteen opiskelijat. Palvelemme asiakkaitamme kotimaisten kielten lisäksi englanniksi.

A satisfied customer is the best business strategy of all

Toimintamme ehdoton kulmakivi on asiakkaan luottamus, joka luonnollisesti täytyy ansaita. Luottamus syntyy rehellisyydestä, avoimuudesta ja tinkimättömästä työmoraalista.

Suhtaudumme jokaiseen asiakkaaseen yksilönä ja meille jokainen asiakas on tärkeä riippumatta toimeksiannon suuruudesta. Liiketoimintamme tinkimättömät pääarvot ovatkin kunnioitus, luottamuksellisuus, laatu sekä asiakaskeskeinen palvelu, jotka poikkeuksetta ovat iskostettu arkipäiväiseen toimintaamme.

Juristimme kartoittavat juuri sinun ja yrityksesi tarpeet, sekä palvelevat ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Rakennamme asiantuntemuksella tarpeitanne parhaiten vastaavat ratkaisut pyrkimättä maksimoimaan omaa laskutustamme, mikä on valitettava sivuilmiö tämän päiväisessä juridisessa palveluntarjoamisessa.

Toimintamme ehdoton kulmakivi on asiakkaan luottamus, joka luonnollisesti täytyy ansaita.
Luottamus syntyy rehellisyydestä, avoimuudesta ja tinkimättömästä työmoraalista.