PK-yrityksen Lakipalvelu

Kokonaan uutena aluevaltauksena, olemme ryhtyneet tarjoamaan PK-yrityksille päivittäisen lakipalvelun PK-yrityksen Lakipalvelu, jolloin toimistomme määrätty juristi tukee ja neuvoo yrityksen päivittäiseen liiketoimintaan liittyvissä sopimusasioissa ja luonnollisesti muissa ajankohtaisissa juridisissa asioissa.

Tämän palvelun avulla yrityksellä ei missään vaiheessa ole tarvetta palkata omaa lakimiestä, vaan juristimme ovat aina kiinteään ja ennakoitavaan kuukausihintaan yrityksen käytettävissä. Palvelun kuukausittainen hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti PK-yrityksen lähtökohdat ja taloudellisen tilanteen korostetusti huomioon ottaen.

PK-yrityksen Lakipalvelua hyödynnettäessä, yrityksesi ei enää tarvitse erikseen aloittaa uutta toimeksiantoa aina eri lakitoimiston kanssa, vaan palvelumme avulla yrityksesi voi aina ottaa yhteyttä nimettyyn lakimieheemme kiinteää kuukausihintaa vastaan. Tarjoamamme palvelun myötä ei enää ole tarvetta joutua suuren lakitoimiston byrokraattisen ravintoketjun syövereihin, joissa toimeksiannot liikkuvat tehottomasti osakkaalta nuoremmille lakimiehille. Palvelumme avulla yrityksesi voi keskittää kaikki lakiasiansa meille, joka taas on omiaan tehostamaan yrityksesi ydinliiketoimintaa.

Palvelun suurin hyöty asiakkaillemme on kuitenkin se, että lakikustannusten määrä on aidosti asiakkaidemme ennakoitavissa jo alusta lähtien, jonka myötä palvelua hyödyntävien asiakkaidemme ei tarvitse epätietoisena odottaa laskuamme. Asiakkaamme on joka tilanteessa tietoinen mitä me teemme ja mitä palvelumme kustantaa, jolloin asiakkaamme voivat täysin keskittyä liiketoimintansa harjoittamiseen.

Tervetuloa täten kokeilemaan aidosti kiinteähintaista päivittäistä lakipalvelua – takaamme, että yrityksesi ei tule katumaan sitä.