Yrityssaneeraukset

 

Taloudellisissa vaikeuksissa olevan, mutta kuitenkin jatkamiskelpoisen, yritystoiminnan tervehdyttämiseksi ja velkajärjestelyjen aikaansaamiseksi voidaan ryhtyä saneerausmenettelyyn, jossa yritykselle luodaan useimmiten vuosia kestävä yksilöllinen saneerausohjelma, jolla yrityksen toimintaa ja velkavastuita järjestellään uudelleen. Jos yritys hoitaa saneerausohjelman mukaiset velvoitteensa, se ohjelman päättyessä vapautuu loppuosasta velkojaan.

Toimistomme kokemuksen perusteella taloudellisessa ahdingossa olevan yrityksen kannattaa jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ryhtyä selvittämään täyttyykö yrityssaneerauksen kriteerit, jonka myötä raskas konkurssi on parhaassa tapauksessa vältettävissä.

Katsomme sen ensiarvoisen olennaiseksi, että me Nordic Law:lla olemme mukana tukemassa suomalaisten jatkamiskelpoisten yritysten tervehdyttämistä. On harvoja asioita, jotka tuottavat yhtä paljon iloa meille kuin yritys, joka kovan työn ja yrityssaneerauksen avulla on saatu takaisin kuiville maille. Me olemme kuitenkin olemassa muuttaaksemme tietomme asiakkaidemme hyödyksi ja etenkin onnistuneiden yrityssaneerausten osalta se pitää paikkaansa.

Sovimme aina erikseen asiakkaan kanssa yrityssaneerauksen kustannuksista toimistomme osalta.

Edellä mainitun lisäksi, tarjoamme seuraavia tuotteistettuja palveluita yrityksille:

Selvitys PK-yrityksen taloudellisesta tilanteesta: 1.500 euroa (+ alv 24 %)
PK-yrityksen yrityssaneeraushakemus: 4.000 euroa (+ alv 24 %)