Haemme testaajia uuteen palveluumme!

Olemme kehittämässä omaa digitaalista palvelua, jonka avulla asiakkaamme voivat automatisoidusti luoda erilaisia liiketoiminnan harjoittamiseen liittyviä sopimuksia ja yhtiöoikeudellisia asiakirjoja. Palveluun kuuluu myös lakimiehen tarkastuspalvelu, jossa lakimiehemme tarkistaa ja tarpeen tullen muokkaa asiakkaan luoman sopimuksen tai asiakirjan lain mukaiseksi. Tämän lisäksi palvelun kautta on mahdollista allekirjoittaa sähköisesti luodut sopimukset ja asiakirjat sekä arkistoida allekirjoitetut asiakirjat.

Palvelun tavoitteena on ennen kaikkea helpottaa yritysten byrokratiaa liittyen tavanomaisten liikesopimusten ja yhtiöoikeudellisten asiakirjojen luomiseen ja hallinnointiin. Samalla myös tavoitteena on mahdollistaa yrityksille merkittäviä kustannussäästöjä liittyen lakikustannuksiin. Siten palvelumme tarkoitus on helpottaa yritysten arkea.

Palvelun kustannukset tulevat perustumaan kiinteähintaiseen kuukausimaksuun, johon sisältyy riippuen valitusta palvelukokonaisuudesta:

  • rajaton määrä sopimuksia ja asiakirjoja
  • luotujen asiakirjojen tarkastuttaminen toimistomme lakimiesten toimesta
  • luotujen asiakirjojen sähköinen allekirjoittaminen, sekä
  • luotujen ja allekirjoitettujen asiakirjojen sähköinen arkistointi

Haemme nyt tulevan palvelun kehittämisvaiheeseen innokkaita testaajia – kehittämisvaihe kestää arviolta huhtikuusta toukokuuhun. Tavoitteena on saada kehittämisvaiheeseen mukaan 10 – 15 yritystä.

Seuraava kysymys lieneekin, että mitä etua yrityksesi saisi kehittämisvaiheeseen osallistumisesta? Tarjoamme kehittämisvaiheeseen osallistuville yrityksille kehittämisvaiheen ajaksi alennetun kuukausimaksun, joka myös pysyy alennettuna ensimmäisen vuoden ajan palvelun lanseeraamisen jälkeen.

Jos täten tuleva palvelumme kiinnostaa ja haluat saada sen yrityksesi käyttöön alennetulla kuukausimaksulla, ota yhteyttä meihin!

Jaa:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Tilaa uutiskirje

Älä huoli, me voimme auttaa varmasti. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.