Lakipalvelut ketterästä lakitoimistosta

Sanotaan, että on parempi olla pienemmän toimiston iso asiakas kuin ison toimiston pieni asiakas. Pienemmässä toimistossa juoksevat kulut ovat pienempiä ja byrokratian kahleet kevyempiä.

Nordic Law tarjoaa asiakkailleen juridisia asiantuntijapalveluita monipuolisesti liikejuridiikan eri osa-alueilla.

Muutamme tietomme asiakkaidemme hyödyksi

Jo 1970-luvulla perustettu toimistomme on muotoutunut olennaiseksi osaksi suomalaista lakitoimistojen historiaa. Olemme erittäin ylpeitä juuristamme, vahvasta ja perinteikkäästä ammattitaidostamme ja sen myötä keräämästämme hiljaisesta tiedosta, jonka myötä olemme oppineet tunnistamaan kunkin asiakkaan yksilölliset juridiset tarpeet ja keinot niiden täyttämiseksi.

Yritykset – jotka arvostavat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palveluamme, jossa asiakas ja hänen tarpeensa asetetaan aina keskiöön – viihtyvät takuuvarmasti meillä. Jokaista toimeksiantoa hoitaa aina asiaan parhaiten perehtynyt juristimme ja jokaista toimeksiantoa valvoo vastuullinen osakas. Avustavana toimistohenkilökuntana käytämme vain oikeustieteen korkeakouluopiskelijoita. Palvelemme asiakkaitamme myös ruotsiksi ja englanniksi.

OSAAMISALUEEMME

Tietosuoja koskettaa liiketoiminnan alasta riippumatta jokaista yritystä. Tietosuojan merkityksen ainoastaan kasvaessa tulevaisuudessa, tulee tietosuoja nähdä tärkeänä ja välttämättömänä osana jokaisen yrityksen liiketoimintaa sekä nyt että tulevaisuudessa.

Lue lisää

Lohkoketjuteknologia – blockchain – on luonut ennennäkemättömiä mahdollisuuksia uusien palveluiden kehittämiseen tiedonsiirron ja -tallennuksen saralla. Lohkoketjuteknologia on mahdollistanut maailman ensimmäisen hajautetun ja läpinäkyvän tietokannan rakentamisen.

Lue lisää

Yhä useampi yritys huomaa kaipaavansa jatkuvaa oikeusapua, sillä alati kehittyvän ja muuttuvan liikemaailman vaatimukset vaativat jatkuvaa huomioimista yrityselämässä.

Lue lisää

Digitalisaatio ja teknologian jatkuva kehittyminen ovat luoneet teknologiaoikeudeksi kutsutun oikeuden kentän. Toimiessamme laajasti teknologiasektorilla, asiantuntijamme avustavat teitä kaikissa teknologiaoikeudellisissa kysymyksissä.

Lue lisää

Verotukseen liittyvät palvelumme kattavatkin yrityksesi koko elinkaaren alkaen päivittäisen liiketoiminnan verotuksen suunnittelemisesta aina varsinaisiin veroprosesseihin ja mahdollisiin verotarkastuksiin.

Lue lisää

Startuppien ja kasvuyritysten vakaan ja kestävän liiketoiminnan kannalta on olennaista ottaa huomioon liiketoiminnan juridinen perusta. Toimistomme asiantuntijat tarjoavat laaja-alaista jatkuvaa neuvontaa yritysjohdolle sitä mukaan, kun yrityksen liiketoiminta kehittyy ja tarpeet muuttuvat.

Lue lisää

Miten voimme auttaa? Ota rohkeasti yhteyttä autamme mielellämme!

Varaa tapaaminen kalenterista

Haluatko keskustella yrityksesi asioista? Tarjoamme kahvikupin ja mukavan keskustelutuokion.

Ota yhteyttä

Sähköposti

info@nordiclaw.fi

Puhelin

+358 96829340

Osoite

Erottajankatu 5 A 6 00130 Helsinki

Twitter

@NordicLaw_fi

Facebook

Nordic Law

LinkedIn

Nordic Law Ltd