Olemme lanseeranneet uuden palvelun – Kasvuseteli.fi!

Tekes on syksyn 2016 aikana lanseerannut Innovaatiosetelin, joka on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Asiakkaamme voivat käyttää innovaatioseteliä myös toimistomme palveluihin, jolloin voimme avustaa asiakkaitamme toimeksiannoissa liittyen mm. aineettomien oikeuksien suojaamiseen taikka lainsäädännöllisessä tarkistuksessa liittyen vieraan maan lainsäädäntöön. Tällöin olemme menestyksellä avustaneet syksyn ja talven aikana useita asiakkaita kansainvälisen kasvun edellytysten turvaamisessa.

Koska Tekesin innovaatioseteli on herättänyt hyvin paljon kiinnostusta, olemme nyt lanseeranneet oman sivuston nimeltä Kasvuseteli.fi, joka keskittyy kasvavan PK-yrityksen rahoitustarpeisiin. Lähtökohtaisesti avustamme innovaatiosetelin hakemisessa, mutta mikäli sitä ei myönnetä, avustamme luonnollisesti vaihtoehtoisen rahoituksen hakemisessa ja varmistamisessa.

Mitä täten odotat? Kun innovatiivinen yritystoimintasi on saanut alkunsa, ota yhteyttä meihin, niin ryhdymme suunnittelemaan tarvittavia rahoitusjärjestelyitä!

Jaa:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Tilaa uutiskirje

Älä huoli, me voimme auttaa varmasti. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.