Kesäharjoittelijamme Julius Saarelma

Kuka olet ja kuinka vanha olet?

Olen Julius Saarelma 15 v.

Missä käyt koulua?

Käyn koulua Ratakadulla Helsingin Normaalilyseossa ja menen kesän jälkeen 9-luokalle. Pakko myöntää, että Norssi on omasta mielestäni yksi parhaista kouluista vertaillessani sitä muihin lähialueen kouluihin.

Miten päädyit Nordic Law:lle?

Päädyin Nordic Law’lle enoni Jon Hautamäen kautta, joka on töissä kyseissä toimistossa. Ajattelin hakea muualtakin töitä mutta sain paikan vaivatta ja mukava niin, koska koko toimiston porukka on mukavaa ja mielekästä sakkia.

Unelma-ammatti kaukaisessa tulevaisuudessa ja miksi?

Olen aina pitänyt kaupallisesta alasta mutta tällä hetkellä eniten kiinnostaa sijoittaminen. Olen kohta siirtymässä itsekin puheista tekoihin ja aloittamassa kuukausittaisen sijoittamisen tämän kesän kuluessa.

Tärkeintä olisi mielestäni löytää työ joka olisi “se oma juttu”. Sellainen työ, jonka voisi haitatta jakaa kaikille ja olla ylpeä siitä. Isosta palkastakaan ei olisi haittaa.

Harrastukset?

Pelaan golfia 24.7 tasoituksella. Myös kehonpainotreeni on vahvasti mukana. Yleisesti kaikki urheilu on tällä hetkellä aika mun juttu.

Kesän muut suunnitelmat?

Kesän muihin suunnitelmiin kuuluu ehdottomasti mökkeily Hangossa frendien ja suvun kanssa. Tänä kesän en ulkomaille lähde mutta käyn Prometheus-leirillä kaverini kanssa heinäkuussa. Pääasiallisesti rakastan kesää kun univelat, koulupaineet ja jatkuvan rutiinien seurauksen voi unohtaa.

Hauska fakta itsestäsi?

Itsessäni hauskin fakta on tällä hetkellä omasta mielestäni oma aamuvirkkuuteni. Olen jotenkin “iän myötä” tykästynyt heräämään aikaisin varsinkin kesällä. Olen erittäin rakastunut niihin kahteen tuntiin kello kahdeksan ja kymmenen välillä kun kukaan ei kysele että miten menee.

Jaa:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Tilaa uutiskirje

Älä huoli, me voimme auttaa varmasti. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.