Meistä

Sanotaan, että on parempi olla pienemmän toimiston iso asiakas kuin ison toimiston pieni asiakas. Pienemmässä toimistossa juoksevat kulut ovat pienempiä ja byrokratian kahleet kevyempiä. Nordic Law tarjoaa asiakkailleen juridisia asiantuntijapalveluita monipuolisesti liikejuridiikan eri osa-alueilla.

Muutamme tietomme asiakkaidemme hyödyksi

Jo 1970-luvulla perustettu toimistomme on muotoutunut olennaiseksi osaksi suomalaista lakitoimistojen historiaa. Olemme erittäin ylpeitä juuristamme, vahvasta ja perinteikkäästä ammattitaidostamme ja sen myötä keräämästämme hiljaisesta tiedosta, jonka myötä olemme oppineet tunnistamaan kunkin asiakkaan yksilölliset juridiset tarpeet ja keinot niiden täyttämiseksi.

Yritykset – jotka arvostavat yksilöllistä ja kokonaisvaltaista palveluamme, jossa asiakas ja hänen tarpeensa asetetaan aina keskiöön – viihtyvät takuuvarmasti meillä. Jokaista toimeksiantoa hoitaa aina asiaan parhaiten perehtynyt juristimme ja jokaista toimeksiantoa valvoo vastuullinen osakas. Avustavana toimistohenkilökuntana käytämme vain oikeustieteen korkeakouluopiskelijoita. Palvelemme asiakkaitamme myös ruotsiksi ja englanniksi.

“You pay peanuts, you get monkeys”

Ihmiset

Jon Hautamäki
Managing Partner

Jon on vuodesta 2016 alkaen toiminut toimistomme vastuullisena osakkaana sekä hallituksen puheenjohtajana. Tuona aikana toimiston pääfokus on siirtynyt perinteisestä teollisuudesta teknologiapainotteiseen liiketoimintaan, joka kehitys on myös huomattavissa Jonin ja toimistomme muiden ammattilaisten tarjoamista palveluista asiakkaillemme.

Jon itse avustaa asiakkaita vaativissa ja monimutkaisissa kysymyksissä liittyen eritoten teknologiaoikeuteen, kryptovaluuttoihin, yrityskauppoihin sekä kasvuyrityksiin liittyviin haasteisiin. Sen lisäksi Jonilla on laaja kokemus kokonaisuuksissa liittyen verotukseen sekä vero-oikeudelliseen strukturointiin.

Jon toimii myös säännöllisesti kasvuyritysten hallituksen jäsenenä.

Jon on Helsingin yliopistosta valmistunut oikeustieteen maisteri. Hän on suorittanut Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon vuonna 2014.

Hänen työkielet ovat suomi, ruotsi, englanti sekä saksa.

Alexander Sundström
Partner

Alexander vastaa toimistopäällikkönä ensisijaisesti toimistomme laskutuksesta, sisäisestä laskennasta sekä sen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Vastuualueisiin toimistopäällikkönä lukeutuu myös toimiston aktiivinen operatiivinen johtaminen, sen kehittäminen sekä uusien työtekijöiden rekrytointi.

Alexander on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (KTM) Svenska Handelhögskolan -kauppakorkeakoulusta.

Alexanderin työkielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Max Atallah
Partner, CIPP/E

Maxilla on vahva osaaminen viestintä- ja informaatio-oikeudesta. Max on kokenut myös teknologia-, yhtiö- ja virtuaalivaluuttaoikeudessa, jonka myötä Max säännöllisesti avustaa kasvuyrityksiä päivittäisen liiketoiminnan osalta.

IAPP (International Association of Privacy Professionals) on myöntänyt Maxille eurooppalaisen tietosuojasertifikaatin (CIPP/E), joka osoittaa korkeaa eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön osaamista. Max on erikoistunut tietosuojassa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen osoitusvelvollisuuden periaatteen soveltamiseen.

Max on Helsingin yliopistosta valmistunut oikeustieteen maisteri. Hän on suorittanut Suomen Asianajajaliiton asianajajatutkinnon vuonna 2019.

Max tarjoaa palveluita suomeksi ja englanniksi.

Johan Thodén
Associate Trainee

Johan toimii oikeustieteen ylioppilaana toimistomme lakimiesharjoittelijana avustaen toimistomme lakimiehiä. Hän opiskelee tällä hetkellä Helsingin yliopistossa.

Karri Koskikare
CSO

Karri vastaa toimistomme uusasiakashankinnasta sekä uusien liiketoimintamalliemme kehityksestä. Hän opiskelee tällä hetkellä oikeustiedettä Helsingin yliopistossa.

Jere Lehtimäki
Associate Trainee

Jere toimii oikeustieteen ylioppilaana toimistomme lakimiesharjoittelijana avustaen toimistomme lakimiehiä. Hän opiskelee tällä hetkellä Helsingin yliopistossa.

Ura meillä

Etsimme jatkuvasti uusia rautaisia lakiammattilaisia joukkoomme. Olemme erityisesti kiinnostuneita henkilöistä, joiden toimintaa leimaa vahva kiinnostus teknologiasektoria kohtaan, aloitteellinen asenne, vahva tavoitteellisuus sekä erinomainen huumorintaju. Jos täten katsot, että olisit sopiva lisäys kasvavaan tiimiimme, lähetä meille hakemuksesi osoitteeseen careers@nordiclaw.fi.

Varaa tapaaminen kalenterista

Haluatko keskustella yrityksesi asioista? Tarjoamme kahvikupin ja mukavan keskustelutuokion.