Palvelut

Olemme dynaaminen ja luotettava kumppanisi niin yrityksen päivittäisissä asioissa, riidanratkaisussa kuin muillakin liikejuridiikan erikoisaloilla.

Autamme sinua ja yritystäsi menestymään jokapäiväisessä liiketoiminnassasi, jossa oikeudellinen sääntely on alati muuttuvaa ja kansainvälistyvää.

OSAAMISALUEEMME

Tietosuoja koskettaa liiketoiminnan alasta riippumatta jokaista yritystä. Tietosuojan merkityksen ainoastaan kasvaessa tulevaisuudessa, tulee tietosuoja nähdä tärkeänä ja välttämättömänä osana jokaisen yrityksen liiketoimintaa sekä nyt että tulevaisuudessa.

Lue lisää

Lohkoketjuteknologia – blockchain – on luonut ennennäkemättömiä mahdollisuuksia uusien palveluiden kehittämiseen tiedonsiirron ja -tallennuksen saralla. Lohkoketjuteknologia on mahdollistanut maailman ensimmäisen hajautetun ja läpinäkyvän tietokannan rakentamisen.

Lue lisää

Yhä useampi yritys huomaa kaipaavansa jatkuvaa oikeusapua, sillä alati kehittyvän ja muuttuvan liikemaailman vaatimukset vaativat jatkuvaa huomioimista yrityselämässä.

Lue lisää

Digitalisaatio ja teknologian jatkuva kehittyminen ovat luoneet teknologiaoikeudeksi kutsutun oikeuden kentän. Toimiessamme laajasti teknologiasektorilla, asiantuntijamme avustavat teitä kaikissa teknologiaoikeudellisissa kysymyksissä.

Lue lisää

Verotukseen liittyvät palvelumme kattavatkin yrityksesi koko elinkaaren alkaen päivittäisen liiketoiminnan verotuksen suunnittelemisesta aina varsinaisiin veroprosesseihin ja mahdollisiin verotarkastuksiin.

Lue lisää

Startuppien ja kasvuyritysten vakaan ja kestävän liiketoiminnan kannalta on olennaista ottaa huomioon liiketoiminnan juridinen perusta. Toimistomme asiantuntijat tarjoavat laaja-alaista jatkuvaa neuvontaa yritysjohdolle sitä mukaan, kun yrityksen liiketoiminta kehittyy ja tarpeet muuttuvat.

Lue lisää

“If you think it’s expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur.”

Tarjoamme yritysasiakkaillemme kattavat, laadukkaat ja kustannustehokkaat liikejuridiikan palvelut, joiden suhteen voidaan aina sopia kiinteästä hinnasta. Toimimme laajasti kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla, mutta erityispainopisteemme on startup- ja kasvuyrityksissä.

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme maksuttoman alkukartoituksen jälkeen sopivan palvelukokonaisuuden, alkaen yksittäisestä toimeksiannosta aina yrityksen juridiikan kokonaisvaltaiseen päivittäiseen hoitamiseen ulkoistetun lakiosaston kautta.

Varaa tapaaminen

Istumme mielellämme saman pöydän ääreen ja kartoitamme tarpeitanne sekä vastaamme kiperiinkin kysymyksiin.