Palvelut

Olemme dynaaminen ja luotettava kumppanisi niin yrityksen päivittäisissä asioissa, riidanratkaisussa kuin muillakin liikejuridiikan erikoisaloilla.

Autamme sinua ja yritystäsi menestymään jokapäiväisessä liiketoiminnassasi, jossa oikeudellinen sääntely on alati muuttuvaa ja kansainvälistyvää.

OSAAMISALUEEMME

Olemme yksi johtavista asiantuntijoista fintech- ja teknologiaoikeuden alalla. Avullamme voit olla varma siitä, että projektisi ovat osaavissa käsissä.

Lue lisää

Meillä on vahva asiantuntemus tietosuojasta, blockchainista ja muusta teknologiasta. Avullamme voit varmistaa, että teknologiaan liittyvät asiasi hoidetaan korkealaatuisesti.

Lue lisää

Ulkoistetut lakipalvelumme tarjoavat yrityksellesi jatkuvaa ja kustannustehokasta neuvontaa sen varmistamiseksi, että lakiasiasi ovat aina ajan tasalla. Vapauta aikaa ydinliiketoimintasi harjoittamiseen ulkoistamalla lakitarpeesi meille.

Lue lisää

Liike-elämän kiihtyvät lakitarpeet ja resurssien puute hidastavat usein asioiden etenemistä. Autamme sinua välttämään juridiset kuopat ja virtaviivaistamaan liiketoimintaasi.

Lue lisää

Oikeuskäytännön vahvistunut rooli verotuksessa tekee siitä hyvin moniulotteisen ja monimutkaisen oikeudenalan. Veroasiantuntijoitamme konsultoiminen toimii vakuutena asiakkaillemme.

Lue lisää

“If you think it’s expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur.”

Tarjoamme yritysasiakkaillemme kattavat, laadukkaat ja kustannustehokkaat liikejuridiikan palvelut, joiden suhteen voidaan aina sopia kiinteästä hinnasta. Toimimme laajasti kaikilla liikejuridiikan osa-alueilla, mutta erityispainopisteemme on startup- ja kasvuyrityksissä.

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme maksuttoman alkukartoituksen jälkeen sopivan palvelukokonaisuuden, alkaen yksittäisestä toimeksiannosta aina yrityksen juridiikan kokonaisvaltaiseen päivittäiseen hoitamiseen ulkoistetun lakiosaston kautta.

Varaa tapaaminen

Istumme mielellämme saman pöydän ääreen ja kartoitamme tarpeitanne sekä vastaamme kiperiinkin kysymyksiin.