Tietosuoja, blockchain ja muu teknologia

Olemme Suomen johtavia asiantuntijoita niin tietosuojan, blockchainin kuin muidenkin teknologiajuridiikkaan liittyvien toimeksiantojen osalta.

Innovaatioiden sekä uusien liiketoimintamallien parissa työskentely on toimintamme keskiössä. Voit huoletta luovuttaa tietosuojaa, blockchainia ja muut teknologiaa koskevat asiasi meidän hoiviimme. Avullamme varmistat toimintasi lainmukaisuuden sekä kestävän kehityksen.

Tietosuojapalvelut

Tietosuoja muuttui EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) myötä osaksi jokaisen yrityksen arkea riippumatta siitä, onko yritys vasta perustettu vaiko jo vuosia markkinoilla toiminut. GDPR:stä johtuvien tietosuojavelvoitteiden ymmärtäminen aiheuttaa kuitenkin usein harmaita hiuksia, sillä velvoitteiden tarkka sisältö määräytyy yrityksen toimialan ja koon perusteella.

Avustamme jokapäiväisessä työssämme niin pörssi- kuin kasvuyrityksiä tietosuojavelvoitteiden tunnistamisessa ja toteuttamisessa. Meidän avullamme päämiehemme voivat levollisin mielin keskittyä ydinliiketoimintansa harjoittamiseen tietäen, että heidän tietosuojavelvoitteidensa täyttäminen on asiantuntevissa käsissä.

Mikäli yrityksenne kaipaa tietosuojavastaavan toimintaan liittyviä palveluita, suosittelemme tutustumista PrivacyBuddy -palveluumme.

Blockchain ja virtuaalivaluutat

Lohkoketjuteknologia – eli blockchain – on luonut ennennäkemättömiä mahdollisuuksia uusien palveluiden kehittämiseen tiedonsiirron ja -tallennuksen saralla. Lohkoketjuteknologia on mahdollistanut maailman ensimmäisen hajautetun ja läpinäkyvän tietokannan rakentamisen.

Blockchain-teknologia sekä virtuaalivaluutat, kuten Bitcoin ja Ethereum, uudistavat tällä hetkellä perinteisiä käsityksiä siitä, miten liiketoimintaa voidaan harjoittaa ja millä tavoin uusia palveluita voidaan rakentaa.

Navigoidakseen tässä kehittyvässä virtuaalisessa ympäristössä yritykset tarvitsevat avukseen kokeneen lakikumppanin, jonka avulla voidaan täyttää lohkoketjuteknologialle ominaiset velvoitteet ja välttää oikeudelliset riskit tehokkaasti.

Toimistomme on osallistunut virtuaalivaluutan tarjoajista annetun lain valmistelutyöhön, avustanut useissa laajoissa blockchain-teknologiaan sekä virtuaalivaluuttoihin liittyvissä toimeksiannoissa ja kirjoittanut Editan kustantaman virtuaalivaluutan tarjoajista annettua lakia koskevan perusteoksen. Tämän myötä olemme Suomen kokenein lakitoimisto lohkoketjuteknologiaan ja virtuaalivaluuttoihin liittyen.

Avullamme varmistat, että blockchain- tai virtuaalivaluuttaprojektisi on Suomen kokeneimpien asiantuntijoiden käsissä.

Muut teknologiapalvelut

Digitalisaatio ja teknologian jatkuva kehittyminen ovat luoneet viime vuosikymmenten aikana uuden teknologiaoikeudeksi kutsutun oikeudenalan, joka kattaa muun muassa sellaiset toisiinsa kietoutuvat alat, kuten IT, ICT, AI, IoT, ePrivacy, eGaming, SaaS, IaaS ja PaaS sekä muut vastaavat alat.

Asiakaskuntamme koostuessa suurimmalta osin eri teknologiapalveluita tarjoavista yrityksistä, ovat teknologia-alan juridisten velvoitteiden tunnistaminen ja toteuttaminen ydinosaamisaluettamme. Käyttäessäsi palveluitamme voit luottaa siihen, että päivittäiseen liiketoimintaan liittyvät asiasi ovat Suomen kokeneimpien asiantuntijoiden käsissä.

Jäikö kysyttävää?

Älä huoli, me voimme auttaa varmasti. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.