Ulkoistetut palvelut

Ulkoistetut lakipalvelut ovat kehittyneet kiinteäksi osaksi toimistomme arkea päämiestemme toivottua entistä enemmän yksilöityjä ja kiinteästi hinnoiteltuja lakipalveluita. Kun päämiehemme ulkoistavat tiettyjä juridisia osa-alueita Nordic Law:n hoidettavaksi, saavat he itselleen helposti lähestyttävän ja kustannustehokkaan henkilökohtaisen lakikumppanin.

Ulkoistetut lakipalvelumme räätälöidään aina päämiestemme yksilöllisten tarpeiden mukaisesti joko päivittäisen liiketoiminnan tueksi taikka pelkästään erikoistilanteita varten esimerkiksi silloin, kun lainsäädännön muutokset vaativat yrityksiltä sopeutumistoimia.

Juridiikka ei ole itseisarvo. Ulkoistettuja lakipalveluita hyödyntämällä päämiehemme voivat rauhassa keskittyä ydinliiketoimintansa harjoittamiseen luottaen siihen, että heidän oikeudelliset tarpeensa ovat menestyksekkäästi turvattu.

LegalBuddy

LegalBuddy -palvelumme toimii päämiehemme ulkoistettuna lakiosastona. LegalBuddy on tarkoitettu etenkin sellaisia tilanteita varten, joissa lakipalveluiden tarve on jatkuva mutta oman lakimiehen palkkaaminen työnantajakustannuksineen ja -velvoitteineen ei ole liiketaloudellisesti järkevää.

LegalBuddy taipuu myös kevyempiin lakitarpeisiin. Legalbuddy perustuu aina räätälöityyn palvelukokonaisuuteen ja tarjoaa erittäin kustannustehokkaan mahdollisuuden hyötyä markkinoiden asiantuntevimmista lakipalveluista.

Ulkoistamalla oikeudelliset tarpeesi LegalBuddylle varmistut siitä, että lakiasiasi ovat jatkuvasti ammattitaitoisissa käsissä.

PrivacyBuddy

PrivacyBuddy -palvelumme tarjoaa päämiehellemme joko oman tietosuojavastaavan taikka erillisen asiantuntijajäsenen osaksi päämiehen omaa tietosuojatiimiä jatkuvan tietosuojatuen mahdollistamiseksi.

PrivacyBuddy soveltuu erityisesti tilanteisiin, joissa päämiehelle on asetettu lakisääteinen velvollisuus tietosuojavastaavan nimittämiseksi mutta oman tietosuojavastaavan palkkaaminen työnantajakustannuksineen ja -velvoitteineen ei ole liiketaloudellisesti järkevää.

Täysin päämiehemme tarpeiden mukaisesti räätälöitävä PrivacyBuddy on erinomainen ratkaisu myös sellaisille yrityksille, joille ei ole asetettu lakisääteistä velvoitetta nimittää tietosuojavastaava. Tietosuojaongelmien ennaltaehkäisy on monin verroin kustannustehokkaampaa kuin niistä aiheutuvien vahinkojen jälkikäteinen rajoittaminen.

Ulkoistamalla tietosuojavastaavan tehtävät PrivacyBuddylle varmistut siitä, että yrityksesi tietosuoja-asiat ovat ammattitaitoisen ja riippumattoman tietosuoja-asiantuntijan käsissä.

ComplianceBuddy

ComplianceBuddy -palvelumme tarjoaa päämiehellemme ulkoistetun Compliance Officerin taikka erillisen asiantuntijajäsenen osaksi päämiehen omaa sisäistä compliance-tiimiä.

ComplianceBuddy soveltuu erityisesti tilanteisiin, joissa päämiehelle on asetettu rahanpesulakiin perustuva lakisääteinen velvollisuus nimittää itselleen Compliance Officer, mutta oman Compliance Officerin palkkaaminen työnantajakustannuksineen ja – velvoitteineen ei ole liiketaloudellisesti järkevää.

Täysin päämiehemme tarpeiden mukaisesti räätälöitävä ComplianceBuddy -palvelumme on erittäin kustannustehokas tapa rahanpesulain mukaisten jatkuvien velvoitteiden täyttämiseksi.

ComplianceBuddya hyödyntämällä varmistut siitä, että yrityksesi rahanpesulakiin liittyvien velvoitteiden täyttäminen on jatkuvasti ammattitaitoisissa käsissä.

Jäikö kysyttävää?

Älä huoli, me voimme auttaa varmasti. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.