Pöhinä päällä – Toimistomme uudet tuulet

Nordic Lawssa puhaltaa uudet ja raikkaat tuulet aurinkoisen kevään kunniaksi! Olemme ensinnäkin 1.4.2016 muuttaneet uusiin toimistotiloihin, jonka myötä uusi osoitteemme on Erottajankatu 5 A 6. Kuten tarkkasilmäiset varmasti huomaavat, ei osoitteemme varsinaisesti ole muuttunut, eli olemme edelleen samassa rapussa, mutta olemme muuttaneet kerroksen alaspäin suurempiin toimistotiloihin. Muuton myötä meille tarjoutuu paremmat puitteet asiakkaidemme palvelemista sekä mahdollista liiketoiminnan kasvua ajatellen.

Toiseksi, toimistossamme on myös vuodenvaihteessa toteutettu sukupolvenvaihdos, jossa määräenemmistö toimistomme omistuksesta on siirtynyt nuoremmalle sukupolvelle. Sukupolvenvaihdos on saatu päätökseen maaliskuussa 2016, jonka myötä toimistomme uusiksi osakkaiksi ovat tulleet Jon Hautamäki sekä Alexander Sundström. Sekä Jon että Alexander ovat olleet toimistomme palveluksessa jo vuosia – Jon vuodesta 2009 lähtien sekä Alexander jo vuodesta 2008 lähtien, eli toimistomme operatiivinen vastuu ja kehitys jätetään varsin asiantunteviin ja innokkaisiin käsiin. Väistyvä osakas Zacharias Sundström on vuodenvaihteessa siirtynyt toimistomme päivittäisistä rutiineista Of Counsel -asemaan, jonka myötä Zacharias avustaa tarpeen mukaan erityistä asiantuntemusta vaativissa asioissa.

Sukupolvenvaihdoksen myötä toimistomme on nyt saanut oivalliset lähtökohdat koko toiminnan uudelleenjärjestelyyn sekä päivittämiseen 2010-luvun digi-hengessä. Olemme jo vuodesta 2014 yhä enemmän keskittyneet startup-yrityksien oikeudellisten tarpeiden palvelemiseen ja viime vuodesta eteenpäin olemme kiihdyttäneet tahtiamme ja näkyvyyttämme ko. segmentissä, toki unohtamatta perinteisiä PK-yrityksiä. Katsomme, että startup-yrityksien osalta Suomen markkinoilla on merkittävää puutetta aidosti startup-orientoituneesta lakitoimistosta ja tätä puutetta olemme määrätietoisesti pyrkineet paikkaamaan. Olemme tänä vuonna myös solmineet jännittäviä yhteistyökumppanuuksia eri startup-toimijoiden kanssa, joista tiedotamme erikseen myöhemmin kevään aikana, mutta uusien yhteistyötahojen avulla tehostamme asemaamme Suomen startup-ekosysteemissä.

Kiinnostavia ja työntäyteisiä aikoja täten edessä! Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa sekä Twitterissä että LinkedInissä, niin pysyt ajan tasalla pöhinästämme – ko. startup-termiä käyttäen.

Jaa:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Tilaa uutiskirje

Älä huoli, me voimme auttaa varmasti. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.