Toimiston henkilökunta palannut tositoimiin

Kuten tunnettu suomalainen sanonta kuuluu, nyt on toimistomme henkilökunnan lomat lusittu ja olemme levänneinä palanneet tositoimiin valmiina palvelemaan asiakkaitamme.

Meille on tulossa kiireinen syksy johtuen erinäisistä laajemmista toimeksiannoista sekä koulutustapahtumista, joissa toimistomme henkilökunta toimii kouluttajina. Ensimmäinen virallinen koulutustapahtuma onkin jo YritysVantaan 26.8.2015 järjestämällä Oma Yritys-teemapäivällä, jonka myötä toimistomme henkilökunta pitää ytimekkään esityksen yrityksen sopimusasioista.

Syksyn mittaan tulemme myös osallistumaan kansainvälistä mainetta niittäneeseen Slush-tapahtumaan ja mahdollisesti myös muihin samankaltaisiin Suomen yrityskulttuuria ja yrittäjyyttä edistäviin tapahtumiin. Pidämmekin sitä ensiarvoisen tärkeänä, että uusyrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille löytyy riittävästi neuvoa ja ohjeistusta myös liittyen oikeudellisiin aspekteihin. Tässä me toivon mukaan voimme avustaa.

Tulemme myös syksyn aikana jatkamaan aktiivista artikkeleiden sekä oikeustapauskommenttarien kirjoittamista verkkosivujemme Ajankohtaista-osiossa. Pysy täten langoilla, mikäli ajankohtaiset kirjoitukset oikeustieteen ihmeellisestä maailmasta kiinnostavat! Mikäli jokin tietty aihepiiri kiinnostaa, voi siitä meille aina vinkata.

Jaa:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Tilaa uutiskirje

Älä huoli, me voimme auttaa varmasti. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.