Ulkoistettu lakiosastomme kehittyy!

Ulkoistettu lakiosastomme on tarjonnut yrittäjälle jatkuvaa kustannustehokasta oikeudellista apua liike-elämän alati kehittyvien oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi tilanteissa, joissa oman lakimiehen palkkaaminen työnantajakustannuksineen ei ole ollut taloudellisesti järkevää.

Nyt ulkoistettu lakiosastomme on saanut MVP-päivityksen sopimuskoneen muodossa!

Sopimuskoneen avulla yrittäjä voi laatia rajattoman määrän korkealaatuisia sopimuksia hyödyntämällä luotettavia juristien laatimia sisältöjä älykkään teknologian avustamana. Sopimuskoneen avulla yrittäjä voi myös allekirjoittaa sopimukset sähköisesti vahvalla tunnistaumisella sekä arkistoida sopimukset pilvipalveluun.

Mikäli sopimuksen itsenäinen laatiminen arveluttaa, tarkistavat Nordic Law:n lakimiehet pyydettäessä laaditut asiakirjat ja antavat niiden sisällöstä oikeudellisen mielipiteensä.

Tarvittaessa sisällytämme päämiehemme käyttämät valmiit sopimuspohjat sopimuskoneen sopimusvalikoimaan sekä luomme uusia sopimuspohjia myös erityistarpeet huomioon ottaen.

Kehitämme sopimuskonetta jatkuvasti ja toivommekin Teiltä palautetta. Mikään asia ei ole liian suuri taikka liian pieni, ettemmekö olisi siitä kiinnostuneita.

Avullamme voitte luottaa siihen, että yrityksenne oikeustarpeet ovat turvallisesti ja menestyksekkäästi hoidossa.

Jaa:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Tilaa uutiskirje

Älä huoli, me voimme auttaa varmasti. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.