Yhteiskuntavastuu toiminnassamme

Yrityksen yhteiskuntavastuu, eli Corporate Social Responsibility (CSR), on olennainen osa modernin yrityksen toimintaa. Yhteiskuntavastuu on merkittävä elementti etenkin juridisen palveluntarjoamisen alalla, jossa alan ammattilaisilla on velvollisuuksia monia eri tahoja kohtaan. Velvollisuudet koskevat suhdetta omaan päämieheen, tuomioistumiin ja viranomaisiin, lakimieskuntaan kokonaisuutena sekä kansalaisiin yleisesti. Yhteiskuntavastuu sisältyy sellaisenaan näihin velvollisuuksiin ja se tulee aina pitää mielessä kaikessa toiminnassa.

Asianajolliseen toimintaan on aina vahvasti yhdistetty jonkinasteinen vastikkeeton oikeudellinen neuvonta ja tuki. Olemmekin toimistona tästä syystä katsoneet, että meillä on velvollisuus pro bono-periaatteella avustaa asiakkaita.

Pro bono-toimintamme vahvistaa siteitämme yhteiskuntaan, jonne asianajollinen toimintamme keskittyy. Siksi on ensiarvoisen tärkeätä, että harjoitamme sen kaltaista toimintaa, joka edistää hyvinvointia. Olemmekin ottaneet ohjenuoraksemme sen, että säännöllisin väliajoin pyrimme laittamaan resurssejamme pro bono-asiakkaiden avustamiseen ja neuvomiseen.

Tästä syystä toivomme, että olette yhteydessä meihin liittyen pro bono-toimintaamme. Palveluumme voi tutustua lähemmin täällä.

Kaikki kirjeenvaihto ja keskustelut käydään ehdottoman luottamuksellisina.

Jaa:
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin

Tilaa uutiskirje

Älä huoli, me voimme auttaa varmasti. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.